Soós Consulting logo

HACCP auditor tanfolyam szakembereknek

199,900 Ft

Fejleszd szakértelmedet és légy elismert HACCP auditor!

A HACCP auditor tanfolyam kifejezetten olyan szakemberek számára készült, akik szeretnék bővíteni tudásukat az élelmiszerbiztonság területén és elkötelezettek a minőségi ellenőrzés iránt. A nepegeszsegugyiellenor.hu platformon elérhető képzésünk átfogó ismereteket nyújt a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) rendszer követelményeiről és alkalmazásáról.

Kinek ajánlom a HACCP auditor tanfolyamot?

Ha az alábbi alapvégzettségek valamelyikével már rendelkezel, de bővítenéd a tudásodat:

  • népegészségügyi ellenőr,
  • élelmiszermérnök,
  • élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök,
  • dietetikus

Növeld szakmai tudásodat és biztosítsd a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonságot a HACCP auditor tanfolyam segítségével!

Miért válaszd a HACCP auditor tanfolyamot?

  • Részletes tananyag: A tanfolyam során részletesen megismerkedhetsz a HACCP rendszer alapelveivel, a kritikus ellenőrzési pontok meghatározásával, valamint a kockázatértékelés és a monitoring módszereivel.
  • Szakértő oktató: Tapasztalt és elismert szakemberként vezetlek végig a képzésen, biztosítva, hogy a legfrissebb és legmegbízhatóbb információkhoz juss.
  • Gyakorlati tudás: Kiemelt hangsúlyt fektetek a gyakorlati alkalmazásra, így valós életből vett példák és esettanulmányok segítségével sajátíthatod el az auditorálás fortélyait.
  • Rugalmas tanulási lehetőségek: az online platform lehetővé teszi, hogy saját tempódban haladj, bármikor és bárhonnan elérheted a tananyagot.
  •  Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzését követően HACCP auditor tanúsítványt kapsz, amely növeli munkaerő-piaci értékedet.

 

Tematika:

Itt kezdj!
Bevezetés
Jogszabályi háttér, Jogszabályi keretek az élelmiszeriparban, Az élelmiszerbiztonságra vonatkozó alapvető jogszabályok és rendeletek
Alapvető élelmiszerbiztonsági szabályozó előírások
A HACCP története és fejlődése
A HACCP alapfogalmai
A HACCP és fizikai veszélyek
A HACCP és kémiai veszélyek
A HACCP és biológiai veszélyek
A HACCP és egyéb veszélyek
A HACCP kiépítésének a menete
A HACCP rendszer dokumentálása
A HACCP rendszer működtetése és felügyelete
Verifikálás
Önellenőrzési terv
A HACCP rendszer ellenőrzése az élelmiszer eredetű megbetegedéskor vagy annak gyanújakor
Riasztási és visszahívási terv
Allergének
Fogyasztói tájékoztatás
Tápérték számítás
Élelmiszer csomagolás
HACCP és GHP (Jó Higiéniai Gyakorlat)
HACCP rendszer (audit), a rendszer frissítése és felülvizsgálata
A HACCP hatósági ellenőrzése
HACCP gyakorlati példák

Figyelem!

A szolgáltató felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a digitális tartalmak letöltését követően a fogyasztó a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. m) pontja alapján elállási jogát nem gyakorolhatja, mivel „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát, továbbá a vállalkozás a 12. § (2) bekezdés vagy a 18. § szerint visszaigazolást küldött a fogyasztó részére.”

Fizetés: bankkártya

Amennyiben átutalással fizetnél, kérlek írj nekem e-mailt: hello@nepegeszsgeugyiellenor.hu